Friday, April 02, 2010

Mari Lihat Gambar Awek Saya..

BY zuhdi IN , , , , 13 comments


Nama diberi Lenovo B450..
Jangan bising-bising kalau ternampak saya tengah dating dengan awek saya ni di Temerloh ea..

" Bukan main aok skang ye, dah ade awek.. " kata salah seorang rakan kampung saya... Saya terdiam, lalu tersengih-sengih sambil mengusap awek saya...


13 comments:

  1. Popaleh awok.Koi ingat letok de bilek je awek ter.Jauh bawok bawok berjalan

    ReplyDelete
  2. ngeee...
    ak ingat ad gambo!!!!
    !!!!

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. hahah..
    kau dah update!
    yeayy..rindu kau oh.
    awek kau pun;)

    ReplyDelete
  5. Salam dari kami sebuah ikatan persahabatan
    Salam dari kami…
    http://firestartingautomobil.blogspot.com
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

    Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

    Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara
    Sebuah persahabatan....
    Terima kasih
    kembara ziarah maya”

    ReplyDelete
  6. hak3~ mentang2 hamster ko dh xde...ko main kayu 3 erk!!

    ReplyDelete
  7. eh...mcm iejjah pnyer...hehe....p iejjah pnye mdel len p cap ayam yg sm...hahah...kite pnyer g430....

    ReplyDelete
  8. aku da bawak lari da awek ko ni satu hari satu malam....

    hahahaha

    ReplyDelete
  9. isk korang duduk sebilik? ni nak kena tangkap basah ni! tapi kat sapa aku nak ngadu ni? aku x nak kang jawi kata aku gila. haha

    ReplyDelete

Mari kita berlatih menaip...