Tuesday, December 29, 2009

Orang Bujang La Katakan..

BY zuhdi 4 comments

[ Hari ni saya nak pergi beli no pin upu kat BSN di Temerloh.. cuak rasanya, entah camne la prosedur masa nak beli no pin tu.. harap-harap akak kat kaunter tu cun, senang sket nak tanya dia an.. silap haribulan dia bagi no enset dia sekali.. hehehe..]


notalutut - agak gatal ya di situ..

Friday, December 18, 2009

Semester Pertama di UiTM Kuantan..

BY zuhdi IN , , , , , 3 comments

Hmm...


Seperti yang telah saya janjikan sebelum ini, saya akan membawa semua pembaca blog ini menyelami kisah kehidupan saya dan rakan-rakan di Universiti Teknologi MARA, Kuantan ya..

Saya kurang menaip ya sekarang ni, jadi untuk post kali ini saya lebih banyak upload gambar-gambar untuk tatapan anda semua..


Bergambar bersama rakan-rakan di depan kampus.

Masih boleh tersengih-sengih dalam bilik kuliah..

Kuliah komputer..

Berada di kampus Bukit Sekilau..

Ade sedikit taklimat di dewan ya..

Berseorangan di tepi pantai..

Bersiar-siar sambil mengorat di Taman Gelora..

Di dining hall..

Dalam kenangan, bergambar dengan Syahmi dan Syazwan, mereka dah pindah ke maktab pun..

Semua muka belum mandi lagi ni, rambut agak serabai pastu lepak atas katil..

Berada di dalam bilik ni..


Ok, cukuplah sekadar itu buat masa ni.. Atas permintaan ramai, saya akan cuba meng-update blog ini dengan lebih kerap di masa akan datang ya..hehehe.. Tapi kalau lambat jugak update, sowieee!!