Thursday, October 22, 2009

Blogger Kontroversi Kini Kembali Menaip...

BY zuhdi IN , , , 20 comments

Setelah kembali dari misi menyelamatkan dunia, kini saya kembali menyentuh keyboard. Saya mendapat tahu, ramai pembaca blog ini mengalami kerisauan yang teramat sangat apabila mengetahui saya terlibat dalam kemalangan beberapa bulan yang lalu. Jangan risau, keadaan saya kini sudah sihat seperti sediakala. Walaupun terdapat beberapa parut pada tubuh saya, tidak mengapa, ia sebagai tanda peringatan bahawa kita perlu lebih berhati-hati apabila berada di jalanraya.

Status saya sekarang masih lagi bujang, single dan belum berkahwin. Kini, saya bergelar seorang pelajar jurusan Asasi TESL di Universiti Teknologi MARA (UiTM) Kuantan, Pahang. Saya sudah pun menamatkan semester pertama di universiti itu dan sedang menikmati cuti di rumah.


Ini antara gambar terbaru saya di UiTM Kuantan.

Ini pula di Taman Gelora..

Dalam bilik kuliah kot..

Baiklah, pada kali ini, saya ingin mendedahkan keputusan undian yang diletakkan di blog ini sejak beberapa bulan yang lalu.. Undian ini dibuka untuk semua pengunjung blog saya, dan ia telah pun ditutup pada 22/09/2009. Keputusannya adalah seperti berikut..

Zuhdi Johan adalah seorang yang...

Bagus
17 undi (17%)
Kelakar
26 undi (26%)
Aneh
39 undi (40%)
Baik
20 undi (20%)
Jahat
9 undi (9%)
Menarik
19 undi (19%)
Mesra
19 undi (19%)
Memeningkan
10 undi (10%)
Suka Membantu
6 undi (6%)
Panas Baran
6 undi (6%)
Menyusahkan
18 undi (18%)
Kreatif
21 undi (21%)


Secara keseluruhannya, terdapat lebih kurang 97 orang telah mengundi. Setelah meneliti keputusan undian ini, saya mendapati bahawa pembaca blog saya lebih cenderung untuk mengundi saya sebagai seorang yang aneh. Persoalannya..

Adakah benar saya seorang yang aneh?

Apakah yang menyebabkan saya dianggap sebagai seorang yang aneh?

Adakah itu satu kesalahan jika saya ini aneh?

Agak memeranjatkan disini ya.. Hehe..

Tidak mengapa, selepas ini saya akan membawakan pula kepada anda kisah mengenai suasana kehidupan pelajar universiti. Nantikannya...