Tuesday, May 12, 2009

Kepada semua followers blog saya...

BY zuhdi IN , , 26 comments

Saya baru balik bertapa dari Gua Musang Berjanggut nih..

Baru-baru ni saya dihantui satu masalah yang menyebabkan saya terpaksa mengembara ke situ bagi mencari jalan penyelasaiannya..

Masalah itu ialah ;

Bagaimana caranya kalau saya boleh senantiasa berhubungan dengan anda semua followers blog saya ni?

Hmm, sambil-sambil memikirkan masalah yang melanda diri ini, sempat juga saya melahap beberapa peket mee Sedapp yang dibeli di supermarket berdekatan..

Tiba-tiba si Dewa Kambing Gurun Bertanduk Tujuh hantar sms kat saya..

"Wahai, Zuhdi, apa kata kamu suruh je semua followers kamu tu letak alamat blog diorang masa komen artikel ni nanti.. Senang sket kamu nak jejak diorang semua.."

Saya terus melompat katak dari tempat persilaan lalu men-transfer kredit airtime Xpax sebanyak RM5 kepada dewa itu, atas kerana idea bernas yang diberinya..

Jadi, saya ingin memohon kerjasama semua bloggers yang telah mem-follow blog saya agar meletakkan alamat blog masing-masing semasa mengkomen artikel ini ya..

Nanti senanglah saya nak melawat blog anda semua.. Lagipun, dengan berbuat macam tu, saya dan followers blog ini juga boleh sentiasa bersentuhan (keep in touch)..

Ok, saya ade hal nak ke Kuantan pula lepas ni!! Jadi, saya harap anda semua followers blog ni boleh mula berlatih menaip alamat blog masing-masing di ruangan komen ye..

26 comments:

  1. adess,
    kalau macam tuh aku pon nak jugak kasik idea kepada tuan blog~

    dpt rm5
    haha.

    www.mufazai.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. yea! saye follower ke-200. nak 5hengget jugak (:

    http://tazpunye.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. huu.. bagus tu...

    salah satu cara ialah dengan follow balik.
    Okey saya bagi blog saya..

    Zul,
    |http://zulseffort.blogspot.com|Web Melayu boleh |

    ReplyDelete
  4. http://theannoyingblackcrow.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. uiks bukan kah klau click ja gambo dgn nama peng-komen bleh trus ke profile mreka?

    ^_^

    ReplyDelete
  6. na topup juge!

    sila lah usha,
    http://ieykasengal.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. ko ni zuhdi, itu pun nak bertapa.

    sebab phone pakai line, tak nak top up, bayarkan bil boleh??

    izman
    http://izzi-income.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. oi...
    aku ngn wonggek nk gak

    megathanafi.blogspot.com
    wongwuzere.blogspot.com

    berehhh

    ReplyDelete
  9. salam

    vimmiyasmin2u.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. Blog ni ada gambar lucah yang lu suka
    http://ohserius.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. http://gadissantai.blogspot.com

    nk topup rm 10..
    lalalalala

    ReplyDelete
  13. sa pengujung baru.. =]


    lofiel.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. salam ziarah...

    http://wanz2710.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. mcm 2 pulak .
    mcm2 style la ko nih .
    bkn follower.
    tp, still nak menyeok kat sini.
    lallaaa


    http://teletabies.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. haha~ lama x lawat blog nie...
    maaf yer tuan umah..
    do keep in touch k..!
    http://cebisanharapan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. ko ni mmg la madzuh..
    pdhal klau ko click kt tab follower to kn bleh kuar alamat bog masing2??

    xpe la..yg penting ak nk jgk topup rm5...

    http://speckyboyz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. Salam Uhuwah ^_^

    nak gak kasi idea!!
    nak idea ttg apa tue?? :P

    huhuh :P

    http://islamicmuslimah.blogspot.com/

    salam..

    ReplyDelete
  19. aku terpaksa!!
    hahaha..tp aku xnk gtau blog aku..lalala

    ReplyDelete
  20. ape sebenarnyer nih..
    nak bagi duit rm 5 ker..
    kalau duit kau nak larr
    nak cash post yerk..
    http://natsumiakira.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. aper aku tulis tuh..
    silap silap..
    kalau zuhdi nak bagi duit..
    aku mau ma~
    post ke gua yer!

    ReplyDelete
  22. HUHUHU..AKAK SUKE ENTRI NEH! I LIKE..I LIKE!

    ReplyDelete
  23. hahaha,nak gak menyelit

    www.pise.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. silakn....jngn lupa kt akak ye!!:)

    http://reen-permatahatikusayang.blogspot.com

    ReplyDelete

Mari kita berlatih menaip...